Thaw the shrimp if they are frozen. Cut the cheese into small pieces or strips. Or grate it. Peel the garlic. Pass through a press. Wash the greens. Dry. Finely chop.
Разморозьте креветки, если они заморожены. Нарежьте сыр небольшими кусочками или соломкой. Или натрите на терке. Очистите чеснок. Пропустите через пресс. Вымойте зелень. Обсушите. Мелко нарежьте.
Fry the shrimp. In a frying pan with butter and olive oil, fry the shrimp for 6 minutes over medium heat.
Обжарьте креветки. На сковороде со сливочным и оливковым маслом обжарьте 6 минут креветки на среднем огне.
Prepare creamy garlic sauce. Pour the cream into a clean bowl. Add garlic. Stir.
Приготовьте сливочный соус с чесноком. Налейте сливки в чистую миску. Добавьте чеснок. Перемешайте.
Cook shrimp in cream sauce. Add the sauce to the shrimp in the pan and stir. Cook for 5-8 minutes, stirring constantly, until the liquid has evaporated. Keep the heat to low. Add cheese and stir. Season with salt and pepper. Fry, stirring, for 3 minutes until the cheese has melted.
Приготовьте креветки в сливочном соусе. Добавьте соус в сковороду к креветкам и перемешайте. Готовьте 5-8 минут, постоянно помешивая, пока не выпарится жидкость. Сделайте огонь минимальным. Добавьте сыр и перемешайте. Посолите и поперчите. Обжаривайте, помешивая, 3 минуты до растворения сыра.
Place the finished dish on serving plates. Sprinkle herbs on top.
Выложите готовое блюдо на порционные тарелки. Сверху посыпьте зеленью.