Arrange all the products conveniently. Prepare a deep dish and a pastry ring. Rinse the meat well, remove veins and film. Wash the onions, herbs and eggs.
Разложите удобно все продукты. Подготовьте глубокое блюдо и кондитерское кольцо. Хорошо промойте мясо, удалите прожилки и пленку. Помойте лук, зелень и яйца.
Cut the beef into small pieces of 0.3 - 0.5 cm.
Нарежьте говядину на мелкие кусочки по 0,3 — 0,5 см.
Peel and chop the onion very finely. Then finely chop the gherkin, capers and green onions. Add vegetables to meat, squeeze lemon juice and mix well. Add mustard and sauces.
Почистите и нарежьте очень мелко репчатый лук. Затем так же мелко нарежьте корнишон, каперсы и зеленый лук. Выложите овощи к мясу, выдавите сок лимона и хорошо перемешайте. Добавьте горчицу и соусы.
Take two eggs, break them and separate the whites from the yolks. Add the yolks to the meat and mix well.
Возьмите два яйца, разбейте и отделите белки от желтков. Желтки добавьте в мясо и хорошо перемешайте.
Place the tartare on a plate and use a pastry ring to shape it.
Выложите тартар на тарелку и с помощью кондитерского кольца придайте ему форму.
For a beautiful presentation, place the tartare on a beautiful plate, sprinkle each serving with chopped parsley and garnish with a quail egg yolk. Serve with bread croutons.
Для красивой подачи выложите тартар на красивую тарелку, посыпьте каждую порцию нарезанной петрушкой и украсьте желтком перепелиного яйца. Подавайте с хлебными гренками.