Arrange all the products conveniently. Prepare a deep dish and a grater. Wash the greens.
Разложите удобно все продукты. Подготовьте глубокое блюдо и терку. Помойте зелень.
Prepare the sauce. Place mayonnaise in a deep bowl and add lemon juice. Finely chop the cucumbers or grate them. Remove excess juice and add cucumbers to the bowl with mayonnaise. Add mustard and mix well. Season with salt and pepper. Finely chop the cilantro and onion, add to the sauce and mix well.
Приготовьте соус. Выложите майонез в глубокую миску и добавьте сок лимона. Нарежьте мелко огурцы или натрите их на терке. Уберите лишний сок и добавьте огурцы в миску к майонезу. Добавьте горчицу и хорошо перемешайте. Посолите и поперчите. Нарежьте мелко кинзу и лук, добавьте в соус и хорошо перемешайте.
For a beautiful presentation, place the tartare and pickled cucumber in a saucepan and sprinkle with capers.
Для красивой подачи выложите тартар с соленым огурцом в соусницу и посыпьте каперсами.