Arrange all the products conveniently. Prepare a deep dish and a grater. Rinse the fish well. Wash vegetables and herbs.
Разложите удобно все продукты. Подготовьте глубокое блюдо и терку. Хорошо промойте рыбу. Помойте овощи и зелень.
Prepare the tartare. Cut the tuna into small cubes, approximately 0.6 by 0.6 cm, and place in a dish. Season with salt and pepper. Grate the ginger on a fine grater and add to the fish. Drizzle in sesame oil and mix well. Cover with cling film and refrigerate for 15-30 minutes.
Приготовьте тартар. Нарежьте тунца маленькими кубиками, примерно 0,6 на 0,6 см и выложите в блюдо. Посолите и поперчите. Натрите имбирь на мелкой терке и добавьте к рыбе. Полейте кунжутным маслом и хорошо перемешайте. Накройте пищевой пленкой и поставьте в холодильник на 15-30 минут.
While the tartare is cooling, peel and pit the avocado. Cut it into thin slices and place on a plate. Remove the tuna from the refrigerator and place on top of the avocado. Sprinkle with the juice of half a lemon.
Пока тартар охлаждается, очистите авокадо и удалите косточку. Нарежьте его тонкими ломтиками и выложите на тарелку. Достаньте из холодильника тунца и выложите поверх авокадо. Сбрызните соком половинки лимона.
For a dramatic presentation, place the tuna tartare on a pretty plate and sprinkle with sesame seeds and chopped onions.
Для эффектной подачи выложите тартар из тунца на красивую тарелку и посыпьте кунжутными семечками и нарезанным луком.