Arrange all the products conveniently. Prepare two deep dishes, cling film and a pastry ring. Wash the fish and remove the skin. Cut the fish into small cubes, approximately 0.5 by 0.5 cm. Wash the onions and herbs. Grind the allspice in a mortar if you have peppercorns.
Разложите удобно все продукты. Подготовьте два глубоких блюда, пищевую пленку и кондитерское кольцо. Помойте рыбу и удалите с нее кожу. Нарежьте рыбу на маленькие кубики, примерно 0,5 на 0,5 см Помойте лук и зелень. Измельчите душистый перец в ступе, если перец горошком.
Prepare the tartare. Chop the red, green onions and capers as finely as possible. Place chopped fish, onions and capers in a deep bowl, sprinkle with allspice.
Приготовьте тартар. Максимально мелко нарежьте красный, зеленый лук и каперсы. Выложите в глубокую миску нарезанную рыбу, лук и каперсы, посыпьте душистым перцем.
Prepare the dressing. Mix oil, soy sauce and lemon juice. Mix well.
Приготовьте заправку. Смешайте масло, соевый соус и сок лимона. Хорошо перемешайте.
Finish cooking. Pour the dressing into the container with fish and herbs, mix well. Take the salmon tartare, place it on a plate and shape it using a pastry ring. Serve.
Завершите приготовление. Вылейте заправку в емкость с рыбой и зеленью, хорошо перемешайте. Возьмите тартар из лосося, выложите на тарелку, придайте ему форму с помощью кондитерского кольца. Подайте на стол.
For a beautiful presentation, place the tartare on a beautiful plate, sprinkle each serving with sesame seeds and garnish with a sprig of arugula. Serve with black or gray bread.
Для красивой подачи выложите тартар на красивую тарелку, посыпьте каждую порцию кунжутными семечками и украсьте веточкой рукколы. Подавайте с черным или серым хлебом.