Arrange all the products conveniently. Prepare a deep bowl, a grater and a garlic press.
Разложите удобно все продукты. Подготовьте глубокую миску, терку и пресс для чеснока.
Start cooking. Grate the cucumbers on a medium grater and remove excess brine. Place them in a deep dish, add mayonnaise and mustard. Mix well. Chop the dill, pass the garlic through a press and place in a dish. Add capers, pepper and mix well. Cover the bowl with the sauce and let it sit in the refrigerator for 30 minutes.
Начните приготовление. Натрите огурцы на средней терке и уберите лишний рассол. Выложите их в глубокое блюдо, добавьте майонез и горчицу. Хорошо перемешайте. Измельчите укроп, пропустите через пресс чеснок и выложите в блюдо. Добавьте каперсы, поперчите и хорошо перемешайте. Накройте миску с соусом и оставьте в холодильнике на 30 минут настаиваться.
For a beautiful presentation, place the tartare with mayonnaise in a saucepan and sprinkle with chopped green onions.
Для красивой подачи выложите тартар с майонезом в соусницу и посыпьте нарезанным зеленым луком.