Thaw the shrimp in advance. Rinse them under running water. Cut the nori sheets into squares using regular scissors. Boil chicken eggs hard. Then cut into cubes.
Заранее разморозьте креветки. Промойте их под проточной водой. Листы нори нарежьте квадратиками при помощи обычных ножниц. Отварите куриные яйца вкрутую. Затем нарежьте кубиками.
Prepare miso soup. Place eggs, shrimp, nori seaweed and miso paste in a saucepan. Mix well. Fill everything with cold water and place on high heat. Once boiling, reduce the flame to medium and leave to simmer for 10 minutes.
Приготовьте мисо суп. Сложите в кастрюлю яйца, креветки, водоросли нори и мисо-пасту. Хорошо перемешайте. Залейте все холодной водой и поставьте на сильный огонь. После закипания убавьте пламя до среднего и оставьте вариться 10 минут.
Miso soup is recommended to be served in small bowls.
Мисо суп рекомендуется подавать в небольших пиалах.