Place the wakame seaweed in a bowl and cover with warm water. Leave them to swell for 15 minutes. Drain off excess liquid. Cut the tofu into small cubes. Wash the green onions under running water and chop.
Водоросли вакаме переложите в миску и залейте теплой водой. Оставьте их на 15 минут набухать. Слейте лишнюю жидкость. Тофу порежьте небольшими кубиками. Зеленый лук помойте под проточной водой и измельчите.
Prepare miso soup. In a separate bowl, combine ½ cup dashi broth and miso paste. Pour the remaining broth into a saucepan and place on the stove. Turn the heat to high. After boiling, add tofu and seaweed. Cook for 1 minute. The cooking doesn't end there: add the green onions and broth mixed with the pasta. Mix well.
Приготовьте мисо суп. В отдельной миске соедините ½ стакана бульона даши и мисо-пасту. Оставшийся бульон налейте в кастрюлю и поставьте на плиту. Включите огонь на максимум. После закипания добавьте тофу, водоросли. Готовьте 1 минуту. Приготовление на этом не закончилось: добавьте зеленый лук и бульон, смешанный с пастой. Хорошо перемешайте.
Serve classic miso soup in individual bowls.
Подавайте классический мисо суп в порционных тарелках.