Measure out the required amount of ingredients in advance, as you may not have time for this during cooking. Conveniently arrange all the ingredients.
Заранее отмерьте необходимое количество ингредиентов, так как во время готовки времени на это может не быть. Удобно разложите все ингредиенты.
Prepare the vinegar for the rolls according to the recipe. Take the ladle. Pour water into it. Bring to a boil over high heat. Reduce flame to low. Add apple cider vinegar, salt and sugar to boiling water. Stir the liquid thoroughly until all crystals dissolve. Turn off the stove and leave the rice vinegar for the rolls to cool.
Приготовьте по рецепту уксус для роллов. Возьмите ковшик. Налейте в него воду. Доведите до кипения на сильном огне. Убавьте пламя до минимума. Добавьте в кипяток яблочный уксус, соль и сахар. Тщательно перемешайте жидкость, чтобы все кристаллы растворились. Выключите плиту и оставьте рисовый уксус для роллов остывать.
It is not necessary to cool the rice vinegar for rolls to room temperature. It can also be used hot.
Необязательно остужать рисовый уксус для роллов до комнатной температуры. Его можно использовать и горячим.