Thaw the shrimp. The best way to defrost shrimp is to place them in a bowl of cold water. Wash the champignons and dry with a paper towel. Remove the top layer of skin from the mushroom cap, remove any discoloration, and recut the stem of the mushroom. Preheat the oven to 180⁰C.
Креветки разморозьте. Лучше всего размораживать креветки, положив в миску с холодной водой. Шампиньоны помойте и просушите бумажным полотенцем. Удалите верхний слой кожицы шляпки грибов, удалите все потемнения и обновите срез ножки гриба. Разогрейте духовку до 180⁰С.
Prepare the shrimp breading: in a bowl, mix 2 tbsp. l. sugar and paprika.
Приготовьте панировку для креветок: в миске смешайте 2 ст. л. сахара и паприку.
Remove the shell from the shrimp.
Креветки очистите от панциря.
Dip peeled shrimp into dry breading. Line a baking sheet with parchment. Place shrimp on parchment paper.
Очищенные креветки окуните в сухую панировку. Противень выстелите пергаментом. Выложите на пергамент креветки.
Bake shrimp for 5-10 minutes at 180⁰C.
Запекайте креветки 5-10 минут при 180⁰С.
While the shrimp are baking, prepare the mushrooms. Heat a frying pan with vegetable oil. Place the whole champignons. Fry for 5 minutes, turn over and cook for another 4 minutes.
Пока креветки запекаются, приготовьте шампиньоны. Разогрейте сковороду с растительным маслом. Выложите шампиньоны целиком. Обжарьте 5 минут, переверните и жарьте еще 4 минуты.
Place the finished shrimp on the mushroom caps, garnish with a slice of lime and serve.
Готовые креветки выложите на шляпки грибов, украсьте долькой лайма и подавайте на стол.