Place all ingredients and tartlets in a visible place. Wash the tomatoes and dill. Peel the garlic and chop it. Cut the tomatoes in half. Finely chop the dill. Prepare a grater and dishes for preparing the filling. Prepare a baking sheet and parchment for baking.
Выложите все ингредиенты и тарталетки на видное место. Помойте помидоры и укроп. Очистите чеснок и измельчите его. Помидоры разрежьте пополам. Укроп мелко порубите. Подготовьте терку, посуду для приготовления начинки. Приготовьте противень и пергамент для запекания.
Prepare the filling. Grate the cheese on a fine grater and place in a separate bowl. Add garlic. Add mayonnaise, salt and pepper. Stir until smooth.
Приготовьте начинку. Натрите сыр на мелкой терке и выложите в отдельную посуду. Добавьте чеснок. Добавьте майонез, посолите и поперчите. Перемешайте до однородной массы.
Fill the tartlets with filling. Place the resulting mixture into each tartlet. Place cherry tomato halves on top.
Заполните тарталетки начинкой. В каждую тарталетку выложите полученную массу. Сверху положите половинки помидоров черри.
Bake the tartlets. Line a baking sheet with parchment and place the tartlets on it. Place the tartlets in the oven for 15 minutes. Bake at 160 degrees until the cheese melts and the top turns golden brown.
Запеките тарталетки. Противень застелите пергаментом и выложите на него тарталетки. Поставьте тарталетки в духовку на 15 минут. Выпекайте при температуре 160 градусов, чтобы сыр расплавился, и сверху получилась румяная корочка.
Serve the finished tartlets to the table, garnishing them with finely chopped dill.
Подавайте готовые тарталетки к столу, украсив их мелко порубленным укропом.