Boil the quail eggs and cut them in half. Wash the cherry tomatoes and cut them into halves. Wash and dry the chicken liver. Prepare a blender, frying pan, and grater. Place all ingredients and finished tartlets in a visible place.
Отварите перепелиные яйца и разрежьте их пополам. Помидоры черри вымойте и разрежьте на половинки. Вымойте и высушите куриную печень. Подготовьте блендер, сковороду, терку. Выложите все ингредиенты и готовые тарталетки на видное место.
Prepare the filling. Grate the carrots and chop the onion. Cut the chicken liver into small pieces. Heat a frying pan, add vegetable oil. Place the liver, onions and carrots in a frying pan and fry for 7 minutes. Place the resulting mixture in a blender and blend at full power. Add butter, salt and pepper. Beat until smooth.
Приготовьте начинку. Натрите морковь на терке, нарежьте лук. Куриную печень разрежьте на мелкие куски. Разогрейте сковороду, добавьте растительное масло. Выложите печень, лук и морковь на сковороду, жарьте 7 минут. Положите полученную массу в блендер и взбейте на полной мощности. Добавьте сливочное масло, посолите и поперчите. Взбейте до однородной массы.
Prepare the tartlets. Place the liver pate into the tartlets. Garnish with eggs and cherry tomatoes.
Приготовьте тарталетки. Выложите печеночный паштет в тарталетки. Украсьте яйцами и помидорами черри.
Garnish each tartlet with half an egg and half a cherry tomato.
Украсьте каждую тарталетку половиной яйца и половиной помидора черри.