Peel the carrots and garlic. Boil the eggs hard. Remove the noodles from the package. Rinse the chicken fillet and dry with a paper towel.
Морковь и чеснок очистите. Яйца сварите вкрутую. Лапшу достаньте из упаковки. Куриное филе промойте и просушите бумажным полотенцем.
Pour cold water into a saucepan and add chicken fillet. Bring to a boil and cook the fillet for 20 minutes until tender.
В кастрюлю налейте холодную воду, выложите куриное филе. Доведите до кипения и варите филе 20 минут до готовности.
Pour cold water into another pan, add salt and bring to a boil. Place noodles in boiling water and cook until done according to package instructions.
В другую кастрюлю тоже налейте холодную воду, посолите и доведите до кипения. В кипящую воду выложите лапшу и сварите до готовности, согласно инструкции на упаковке.
Cool the finished chicken fillet a little and cut into fibers.
Готовое куриное филе немного остудите и нарежьте на волокна.
Cut the carrots into small cubes. Chop the parsley and garlic. Place carrots, parsley and garlic in a separate pan. Pour in cold water. Bring to a boil and cook vegetables for 10 minutes.
Морковь нарежьте мелким кубиком. Петрушку и чеснок измельчите. Выложите морковь, петрушку и чеснок в отдельную кастрюлю. Влейте холодную воду. Доведите до кипения и варите овощи 10 минут.
Peel the boiled eggs and chop them in half.
Вареные яйца очистите и порубите пополам.
Add chicken, noodles and eggs to the pan where the vegetables are cooked. Salt and pepper to taste. Ramen is ready.
В кастрюлю, где варятся овощи, добавьте куриное филе, лапшу и яйца. Посолите и поперчите по вкусу. Рамен готов.
Serve ramen, pour into serving bowls and garnish with finely chopped fresh herbs.
Подавайте рамен, разлив по порционным тарелкам и украсив мелко нарубленной свежей зеленью.