Wash the greens and chop finely. Place all ingredients in a visible place. Prepare a frying pan, grater, tartlets, and dishes for preparing the filling.
Помойте зелень и мелко порежьте. Выложите все ингредиенты на видное место. Подготовьте сковороду, терку, тарталетки, посуду для приготовления начинки.
Fry the chicken. Heat the frying pan. Finely chop the chicken fillet, salt and pepper. Fry the chicken for about 7 minutes.
Пожарьте курицу. Разогрейте сковороду. Мелко нарежьте куриное филе, посолите и поперчите. Обжарьте курицу примерно 7 минут.
Prepare the filling. Grate the cheese. Set half aside and add the other half to the cooled chicken. Stir. Add dill and mayonnaise. Stir. Fill the tartlets evenly with the filling. Sprinkle the remaining cheese on top of each tartlet.
Приготовьте начинку. Натрите сыр на терке. Половину отложите в сторону, а вторую половину добавьте к остывшему куриному филе. Перемешайте. Добавьте укроп и майонез. Перемешайте. Равномерно заполните начинкой тарталетки. Сверху каждую тарталетку присыпьте оставшимся сыром.
Bake the tartlets. Preheat the oven to 180 degrees and bake the tartlets for 15 minutes.
Испеките тарталетки. Разогрейте духовку до 180 градусов и выпекайте тарталетки 15 минут.
Serve the tartlets hot. To decorate the dish, sprinkle the tartlets with finely chopped green onions.
Подавайте тарталетки в горячем виде. Для украшения блюда посыпьте тарталетки мелко нарезанным зеленым луком.