Prepare the products according to the list. Boil chicken fillet in salted water until cooked. To speed up the process, cut the meat into small pieces, then cooking will take no more than 15 minutes. Peel the onion. Grate the cheese on a medium grater. Prepare a baking sheet and parchment paper. Turn on the oven to 200 degrees.
Подготовьте продукты по списку. Куриное филе отварите в подсоленной воде до готовности. Чтобы ускорить процесс, порежьте мясо на небольшие кусочки, тогда варка займет не более 15 минут. Лук очистите от шелухи. Натрите сыр на средней терке. Подготовьте противень и пергаментную бумагу. Включите духовку на 200 градусов.
Prepare the filling for julienne tartlets. Cut the onion, chicken and mushrooms into small cubes. Fry the chopped products in a frying pan with vegetable oil. Season with salt and pepper to taste. After 10 minutes from the start of frying, add sour cream or cream. Simmer for about 10 more minutes until viscosity forms. Stir the contents and cool for 10-15 minutes.
Подготовьте начинку для жульена в тарталетках. Нарежьте небольшим кубиком лук, курицу и шампиньоны. Обжарьте измельченные продукты на сковороде с растительным маслом. Приправьте солью и перцем по вкусу. Через 10 минут с начала жарки добавьте сметану или сливки. Потушите еще около 10 минут до образования вязкости. Перемешайте содержимое и охладите 10-15 минут.
Prepare the julienne for baking. Place the filling into the tartlets and sprinkle with grated cheese on top. Line a baking sheet with parchment paper and place the baskets on it. Bake at 200 degrees for 10-15 minutes.
Подготовьте жульен к запеканию. В тарталетки выложите начинку, сверху присыпьте тертым сыром. Противень застелите пергаментной бумагой и поставьте на нее корзиночки. Запекайте при 200 градусах 10-15 минут.
Place the finished julienne in tartlets on a serving dish, garnish each basket with a leaf of fresh parsley.
Готовый жульен в тарталетках выложите на сервировочное блюдо, украсьте каждую корзиночку листиком свежей петрушки.