Prepare the products according to the list. Peel the onion. Wash the chicken fillet and herbs under running water and dry. Boil and peel the eggs. Grate the cheese on a fine grater. Prepare a baking sheet. Preheat the oven to 200 degrees.
Подготовьте продукты по списку. Лук очистите от шелухи. Куриное филе и зелень вымойте под проточной водой и обсушите. Яйца сварите и почистите. Сыр натрите на мелкой терке. Подготовьте противень. Разогрейте духовку до 200 градусов.
Prepare the filling for chicken tartlets. Cut the onion into small cubes. Fry the onion in a frying pan with vegetable oil until golden brown. Also finely chop the chicken fillet and add to the onion. Fry for 10 minutes. Add finely chopped champignons to the contents and fry for 5 minutes.
Подготовьте начинку для тарталеток с курицей. Репчатый лук порежьте мелким кубиком. До золотистого цвета обжарьте лук на сковороде с добавлением растительного масла. Куриное филе также мелко порежьте и положите к луку. Обжарьте в течение 10 минут. К содержимому добавьте мелко порезанные шампиньоны и обжаривайте 5 минут.
Prepare the tartlets for baking in the oven. To do this, place the molds on a baking sheet, distribute the filling evenly, add a little cream to each and sprinkle with finely grated cheese on top.
Подготовьте тарталетки для запекания в духовке. Для этого разложите формочки на противне, равномерно распределите начинку, добавьте в каждую чуть-чуть сливок и сверху посыпьте тертым на мелкой терке сыром.
Place in an oven preheated to 200 degrees for 15 minutes.
Поставьте в разогретую до 200 градусов духовку на 15 минут.
Decorate the finished chicken tartlets with halves of quail eggs and parsley sprigs.
Готовые тарталетки с курицей украсьте половинками перепелиных яиц и веточками петрушки.