Prepare the products according to the list. Boil and peel the eggs. Wash vegetables and herbs under running water and dry on paper towels. Peel the garlic.
Подготовьте продукты по списку. Яйца отварите и почистите. Овощи и зелень вымойте под проточной водой и обсушите на бумажных полотенцах. Чеснок очистите от шелухи.
Prepare the tartlet filling. Grate the cheese and boiled eggs on a medium-sized grater, cut the cucumber into small cubes, mix the products. Add garlic and mayonnaise passed through a press, salt and pepper to taste. Mix thoroughly again.
Приготовьте начинку для тарталеток. Сыр и вареные яйца натрите на терке среднего размера, огурец нарежьте небольшими кубиками, смешайте продукты. Добавьте пропущенный через пресс чеснок и майонез, посолите и приправьте перцем по вкусу. Еще раз тщательно перемешайте.
Divide the salad mixture evenly among the tartlets.
Равномерно распределите салатную массу по тарталеткам.
Decorate the finished tartlets with finely chopped bell pepper and basil sprigs.
Готовые тарталетки украсьте мелко нарезанным болгарским перцем и веточками базилика.