Prepare the products according to the list. Boil the eggs, cool in cold water and peel. Clean the fish from skin and bones. Wash the cucumber and herbs under running water and dry.
Подготовьте продукты по списку. Яйца сварите, остудите в холодной воде и очистите. Рыбу очистите от кожи и костей. Огурец и зелень вымойте под проточной водой и обсушите.
Prepare the filling. Grate the cucumber on a coarse grater, and the boiled eggs on a fine grater. Chop the fish into small pieces. Mix the ingredients in a large bowl, season with mayonnaise and mix thoroughly.
Подготовьте начинку. Огурец натрите на крупной терке, вареные яйца – на мелкой. Рыбу нашинкуйте на маленькие кусочки. В объемной миске смешайте ингредиенты, заправьте майонезом и тщательно перемешайте.
Use a teaspoon to fill the tartlets with filling. Form a low hill. Try to keep the baskets looking neat.
Чайной ложкой наполните тарталетки начинкой. Сформируйте невысокую горку. Старайтесь, чтобы корзиночки выглядели аккуратно.
Decorate the tartlets with sprigs of fresh herbs. Dill and parsley are best.
Украсьте тарталетки веточками свежей зелени. Лучше всего подойдут укроп и петрушка.