Conveniently place all the ingredients on the work surface. About an hour before cooking, remove the butter from the refrigerator. By the time of use it should be at room temperature. Wash and dry the greens on paper towels.
Удобно разложите на рабочей поверхности все ингредиенты. Приблизительно за час до начала приготовления достаньте из холодильника сливочное масло. К моменту использования оно должно стать комнатной температуры. Вымойте и обсушите на бумажных полотенцах зелень.
Fill the prepared tartlets with filling. Using a small spoon, scoop the softened butter into mini bowls. Gently spread red caviar on top. Try to ensure that the eggs lay evenly on the oil. This will give the dish a neat look and expressiveness.
Заполните готовые тарталетки начинкой. При помощи маленькой ложки разложите размягченное сливочное масло по мини-корзиночкам. Сверху аккуратно распределите красную икру. Старайтесь, чтобы икринки легли на масло равномерно. Это придаст блюду аккуратный вид и выразительность.
Decorate the tartlets with chopped herbs. But avoid basil and cilantro; these herbs give too strong an aroma and can drown out the taste of red caviar.
Украсьте тарталетки рубленой зеленью. Но откажитесь от базилика и кинзы, эти травы дают слишком сильный аромат и способны заглушить вкус красной икры.