Conveniently arrange the necessary products. Wash the lettuce and dill and dry on paper towels. Peel the garlic.
Удобно разложите необходимые продукты. Листья салата и укроп вымойте и обсушите на бумажных полотенцах. Чеснок очистите от шелухи.
Boil the shrimp until tender in salted water.
Отварите креветки до готовности в подсоленной воде.
Prepare the filling. Rub the curd cheese through a sieve, pass the garlic through a press, chop the dill. In a deep bowl, mix the ingredients thoroughly.
Подготовьте начинку. Творожный сыр протрите через сито, чеснок пропустите через пресс, укроп измельчите. В глубокой миске тщательно перемешайте ингредиенты.
Start filling the tartlets. Using a teaspoon, distribute the filling into the molds. Place a shrimp in each tartlet. Tear the lettuce leaves randomly and place the pieces on a plate along with the tartlets.
Приступите к наполнению тарталеток. С помощью чайной ложки распределите по формочкам начинку. В каждую тарталетку положите по креветке. Салатные листья произвольно разорвите и уложите кусочки на тарелку вместе с тарталетками.
Garnish the top of the shrimp tartlets with lemon wedge halves and parsley.
Верх тарталеток с креветками украсьте половинками лимонных долек и петрушкой.