Prepare the products according to the list. Wash the apple, remove seeds and peel. Remove the butter from the refrigerator; it should be at room temperature. Prepare a baking sheet, saucepan, blender and cooking bag. Preheat the oven to 180 degrees.
Подготовьте продукты по списку. Яблоко помойте, очистите от семян и кожуры. Достаньте из холодильника сливочное масло, оно должно стать комнатной температуры. Подготовьте противень, сотейник, блендер и кулинарный мешок. Разогрейте духовку до 180 градусов.
Prepare apples for puree. To do this, cut the apples into slices, sprinkle with sugar and pour in 2 tablespoons of cream.
Подготовьте яблоки для пюре. Для этого порежьте яблоки дольками, посыпьте сахаром и залейте 2 столовыми ложками сливок.
Pour the mixture into the pan, place it in the oven and bake until soft, about 10-15 minutes. After the specified time has passed, grind the fruit with a blender.
Выложите смесь в форму, поставьте ее в духовку и запекайте до мягкости, приблизительно 10-15 минут. По истечении указанного времени измельчите фрукты блендером.
While the apples are baking, prepare the chocolate ganache. Pour the remaining cream into a saucepan and heat, but do not let it boil. Break the chocolate into small pieces or grate it and add it to the cream. Stirring constantly, wait until the chocolate dissolves. Then add softened butter and stir until smooth. Let the chocolate mass cool slightly.
Пока яблоки запекаются, подготовьте шоколадный ганаш. Оставшиеся сливки перелейте в сотейник и подогрейте, но не давайте им закипеть. Шоколад поломайте на маленькие кусочки или натрите на терке, добавьте его в сливки. Постоянно помешивая, дождитесь растворения шоколада. Затем добавьте размягченное сливочное масло и перемешайте до однородности. Дайте шоколадной массе немного остыть.
Start filling the tartlets. Place chocolate ganache on the bottom of the baskets. Then, using a pastry bag, spread the applesauce over the top of the chocolate mixture.
Приступите к наполнению тарталеток. На дно корзиночек выложите шоколадный ганаш. Затем при помощи кондитерского мешка распределите по верху шоколадной массы яблочное пюре.
Place a cocktail cherry on top of each tartlet. To decorate cream tartlets, you can use any fruits and berries, for example, fresh strawberries.
На верх каждой тарталетки выложите по коктейльной вишне. Для украшения тарталеток со сливками можно использовать любые фрукты и ягоды, например, свежую клубнику.