Prepare your food. Toast the bread slices in a toaster or oven in advance. If you toast the bread in the oven, be sure to turn it over with tongs from time to time and make sure that the bread does not dry out and turn into crackers. Wash and dry the lettuce leaves. Cut the fish into slices up to 5 mm thick.
Подготовьте продукты. Заранее поджарьте в тостере или в духовке ломтики хлеба. Если вы поджариваете хлеб в духовке, не забывайте время от времени переворачивать его щипцами и следите, чтобы хлеб не пересушился и не превратился в сухарик. Вымойте и просушите листья салата. Нарежьте рыбу на слайсы толщиной до 5 мм.
Spread 1 tablespoon cream cheese on one side of each slice of bread.
Намажьте каждый ломтик хлеба 1 столовой ложкой творожного сыра с одной стороны.
Assemble the sandwiches: place a lettuce leaf on top of the cheese on 2 slices of bread, sliced fish on the lettuce, a tomato on the fish, and another lettuce leaf on the tomato. Cover the sandwiches with the remaining slices of bread that you previously spread with cheese.
Соберите сэндвичи: на 2 ломтика хлеба поверх сыра выложите по листу салата, на салат – нарезанную рыбу, на рыбу – помидор, на помидор – снова лист салата. Накройте сэндвичи оставшимися ломтиками хлеба, которые вы до этого смазывали сыром.
Cut the resulting sandwiches diagonally and serve on a lettuce leaf. The taste of salmon is enhanced by olives. If the sandwich does not hold its shape well, pierce it with a canapé skewer or toothpick.
Разрежьте получившиеся сэндвичи по диагонали и подавайте, выложив на лист салата. Вкус лосося подчеркнут маслины. Если сэндвич плохо держит форму, проткните его шпажкой для канапе или зубочисткой.