Conveniently arrange all the ingredients. Wash the meat and pat dry with a paper towel. Wash the tomato. Peel the onion. Peel the potatoes. Prepare the foil. Take out the meat hammer and grater.
Удобно расположите все ингредиенты. Помойте мясо и промокните бумажной салфеткой. Помойте помидор. Очистите лук от шелухи. Почистите картофель. Подготовьте фольгу. Достаньте молоточек для отбивания мяса и терку.
Prepare the meatballs. Cut the meat into steaks and beat with a kitchen hammer.
Подготовьте биточки. Мясо нарежьте на стейки и отбейте кухонным молоточком.
Bake the chops. Take a baking dish and grease it with vegetable oil. Place the meat in the pan, add salt and pepper. Grate the potatoes, add a little salt, add a tablespoon of mayonnaise and stir. Spoon potato mixture over meat. Finely chop the green onions. Sprinkle on top of potatoes. Cut the tomato into rings. Place in a mold and brush with a little mayonnaise. Grate the cheese and sprinkle it evenly over the dish. Preheat the oven to 180 degrees. Bake the chops in the fur coat for 40 minutes, covering the pan with foil. Remove the foil and brown the cheese for 10 minutes.
Запеките отбивные. Возьмите форму для выпечки, смажьте ее растительным маслом. Положите мясо в форму, добавьте соль и перец. Натрите картофель на терке, немного посолите, добавьте столовую ложку майонеза и перемешайте. Выложите картофельную смесь на мясо. Мелко нарежьте зеленый лук. Посыпьте сверху на картофель. Нарежьте помидор колечками. Выложите в форму и смажьте немного майонезом. Натрите сыр и равномерно посыпьте им блюдо. Разогрейте духовку до 180 градусов. Запекайте отбивные в шубе 40 минут, накрыв форму фольгой. Снимите фольгу и подрумяньте сыр минут 10.
Serve hot chops under a fur coat as a separate dish with crispy fresh bread.
Горячие отбивные под шубой подавайте как самостоятельное блюдо с хрустящим свежим хлебом.