Conveniently arrange all the ingredients. Wash the meat and pat dry with a paper towel. Peel the onion. Open a can of pineapples. Get out a meat mallet.
Удобно разложите все ингредиенты. Помойте мясо и промокните бумажным полотенцем. Очистите лук от кожуры. Откройте банку с ананасами. Достаньте кухонный молоточек для отбивания мяса.
Prepare the chops. Cut the pork across the grain into pieces. Beat the meat with a kitchen hammer. Add salt and pepper.
Приготовьте отбивные. Нарежьте свинину поперек волокон на куски. Кухонным молоточком отбейте мясо. Добавьте соль и перец.
Bake the chops. Cut the onion into half rings. Take a baking dish and line it with foil. Place the meat in the pan. Spread the onion evenly on top. Lubricate the onion pieces with mayonnaise. Place pineapple rings on chops. Preheat the oven to 200 degrees. Bake the dish for 40 minutes. Grate the cheese. Sprinkle the cheese over the chops and place in the oven for another 15 minutes.
Запеките отбивные. Нарежьте лук на полукольца. Возьмите форму для выпечки, застелите ее фольгой. Выложите мясо в форму. Сверху равномерно распределите лук. Смажьте майонезом кусочки лука. Разложите колечки ананаса на отбивные. Разогрейте духовку до 200 градусов. Запекайте блюдо 40 минут. Натрите сыр. Посыпьте сыром отбивные и отправьте в духовку еще на 15 минут.
Serve exotic pork chops with a light vegetable salad dressed with lemon juice. Garnish the chops with olives cut into rings.
Экзотические отбивные из свинины подавайте с легким овощным салатом, заправленным лимонным соком. Отбивные украсьте оливками, нарезанными на колечки.