Prepare the food and place it on the table. Cut the cheese into thin slices that fit the size of the pieces of bread. Prepare a pan for frying sandwiches.
Подготовьте продукты и разложите их на столе. Сыр нарежьте тонкими слайсами, подходящими по размеру к кусочкам хлеба. Подготовьте сковороду для обжарки сэндвичей.
Brush the bread slices with butter on one side.
Смажьте кусочки хлеба сливочным маслом с одной стороны.
Place 2 slices of bread in a cold, dry frying pan, butter side down, spread a thin layer of mustard on top and place pieces of cheese on the mustard. Cover the cheese with the remaining two slices of bread, butter side up.
Выложите 2 кусочка хлеба на холодную сухую сковороду «маслом вниз», сверху смажьте их тонким слоем горчицы и выложите на горчицу кусочки сыра. Накройте сыр оставшимися двумя кусочками хлеба «маслом вверх».
Place the frying pan on the heat and fry the sandwiches on both sides until golden brown, during which time the cheese will melt. Do not heat the pan too much; fry the sandwiches over low heat.
Поставьте сковороду на огонь и прожарьте сэндвичи с обеих сторон до золотистого цвета, за это время сыр расплавится. Не стоит сильно разогревать сковороду, жарьте сэндвичи на медленном огне.
Place the closed sandwiches on a cutting board and cut each sandwich diagonally. The classic recipe assumes just such a triangular shape of the finished dish.
Выложите закрытые бутерброды на разделочную доску и разрежьте по диагонали каждый сэндвич. Классический рецепт предполагает именно такую треугольную форму готового блюда.
Serve the sandwiches on colorful lettuce leaves. For more atmosphere, you can take a beautiful wooden cutting board instead of a dish. This way an ordinary dish will look like a restaurant dish.
Подавайте сэндвичи, разложив их на ярких листьях салата. Для большей атмосферности вместо блюда можно взять красивую деревянную разделочную доску. Так обычное блюдо будет выглядеть, как ресторанное.