Conveniently arrange all the ingredients. Wash and pat dry the chicken breast with a napkin. Peel the garlic. Take out a garlic press and a meat hammer.
Удобно разложите все ингредиенты. Помойте и промокните салфеткой куриную грудку. Очистите чеснок от кожуры. Достаньте пресс для чеснока, молоточек для отбивания мяса.
Conveniently arrange all the ingredients. Wash and pat dry the chicken breast with a napkin. Peel the garlic. Take out a garlic press and a meat hammer.
Удобно разложите все ингредиенты. Помойте и промокните салфеткой куриную грудку. Очистите чеснок от кожуры. Достаньте пресс для чеснока, молоточек для отбивания мяса.
Prepare the breading for the chops. Beat the eggs in a bowl. Dip chops in egg. Roll them in flour.
Подготовьте панировку для отбивных. В миске взбейте яйца. Обмакните в яйцо отбивные. Обваляйте их в муке.
Prepare the chops. Pour vegetable oil into a heated frying pan. Over medium heat, fry the chops on both sides for 5-7 minutes.
Приготовьте отбивные. На разогретую сковороду налейте растительное масло. На среднем огне обжарьте отбивные с обеих сторон 5-7 минут.
Chicken chops are served with chopped vegetables and herbs. Chop tomatoes, cucumbers, radishes. Garnish the dish with parsley, lettuce and onion.
Куриные отбивные подают с нарезкой из овощей и с зеленью. Нарежьте помидоры, огурцы, редиску. Украсьте блюдо зеленью петрушки, салата и лука.