Conveniently arrange all the ingredients. Wash and pat the meat dry with a napkin. Wash and dry the greens. Take out a meat hammer and a silicone brush.
Удобно разложите все ингредиенты. Помойте и промокните салфеткой мясо. Помойте и просушите зелень. Достаньте молоточек для отбивания мяса, силиконовую кисточку.
Prepare the flavorful chop mixture. Place breadcrumbs in a bowl. Finely chop the parsley and mint. Add the herbs to the breadcrumbs and stir.
Подготовьте ароматную смесь для отбивных. В миску насыпьте панировочные сухари. Мелко порежьте петрушку и мяту. Добавьте зелень к сухарям и перемешайте.
Prepare the chops. Turn on the oven and preheat it to 190 degrees. Cut the chicken fillet into steaks and pound with a kitchen hammer. Using a silicone brush, brush each piece of meat on both sides with olive oil. Roll the chops in a mixture of breadcrumbs and herbs. Sprinkle with salt and pepper. Line a baking sheet with parchment and arrange the chops. Drizzle the chops lightly with olive oil. Bake until done, 20 minutes.
Приготовьте отбивные. Включите духовку и разогрейте ее до 190 градусов. Филе курицы нарежьте на стейки и отбейте кухонным молоточком. При помощи силиконовой кисточки намажьте каждый кусочек мяса с двух сторон оливковым маслом. Отбивные обваляйте в смеси из панировочных сухарей и зелени. Посыпьте солью и перцем. Застелите противень пергаментом и разложите отбивные. Немного сбрызните отбивные оливковым маслом. Запекайте до готовности 20 минут.
Serve flavorful chicken chops with vegetables and green salad, as well as your favorite side dish. Boil pasta in salted water for 7-10 minutes, season with butter.
Ароматные куриные отбивные подавайте с овощами и зелёным салатом, а также любимым гарниром. Отварите в подсоленной воде макароны 7-10 минут, заправьте сливочным маслом.