Wash greens and fruits and dry with a paper towel. Peel the onion.
Зелень и фрукты помойте и просушите бумажным полотенцем. Лук очистите.
Cut one orange in half and squeeze the juice from one half.
Один апельсин разрежьте пополам и выдавите сок из одной половинки.
Cut the red onion into thin strips.
Красный лук нарежьте тонкими полосками.
Peel the second orange and cut into even cubes.
Второй апельсин очистите и нарежьте ровным кубиком.
Cut the avocado in half, remove the seed, scoop out the pulp with a spoon and cut it into a small cube.
Авокадо разрежьте пополам, удалите семечку, достаньте мякоть ложкой и нарежьте ее небольшим кубиком.
Cut the cheese into thin slices.
Сыр нарежьте тонкими пластинками.
Prepare the dressing: In a bowl, combine the juice of half an orange, honey, mustard and olive oil.
Приготовьте заправку: в миске смешайте сок половины апельсина, мед, горчицу и оливковое масло.
Assemble the salad: In a deep bowl, combine spinach, orange slices, avocado, red onion and pine nuts. Add dressing and stir.
Соберите салат: в глубокой миске смешайте шпинат, кусочки апельсина, авокадо, красный лук и кедровые орешки. Добавьте заправку и перемешайте.
Serve the salad on a large deep plate, garnish with slices of cheese and thin wheat bread croutons.
Подайте салат на большой глубокой тарелке, украсьте пластинками сыра и тонкими гренками из пшеничного хлеба.