Conveniently arrange all the ingredients. Wash and pat the meat dry with a napkin. Prepare a bowl for batter and cling film. Take out the meat hammer.
Удобно разложите все ингредиенты. Помойте и промокните салфеткой мясо. Подготовьте миску для кляра, пищевую пленку. Достаньте молоточек для отбивания мяса.
Cut the breast into chops. Cut the chicken fillet crosswise into several steaks. Cover the meat with cling film and pound with a kitchen hammer. Salt and pepper the meat to taste.
Нарежьте грудку на отбивные. Филе курицы разрежьте поперек на несколько стейков. Накройте мясо пищевой пленкой и отбейте кухонным молоточком. Посолите и поперчите мясо по вкусу.
Prepare the batter. Break an egg into a bowl, add salt, sugar and mayonnaise, mix. Add flour in small portions and stir until it reaches the consistency of thick sour cream.
Приготовьте кляр. В миску разбейте яйцо, добавьте соль, сахар и майонез, перемешайте. Небольшими порциями всыпьте муку и помешивайте, достигая консистенции густой сметаны.
Prepare the chops. Dip the prepared fillet into the batter. Add vegetable oil to a heated frying pan. Fry the chops on both sides for 5-7 minutes until cooked through.
Приготовьте отбивные. Подготовленное филе обмакните в кляр. В разогретую сковороду добавьте растительное масло. Обжарьте отбивные с обеих сторон 5-7 минут до готовности.
Chops in batter “sound delicious” in a homemade “burger”. Take a crispy bun, cut it in half, spread with your favorite sauce. Add lettuce and hot chop. Cover with the second part of the bun. Serve to the table.
Отбивные в кляре вкусно "звучат" в домашнем "бургере". Возьмите хрустящую булочку, разрежьте пополам, намажьте любимым соусом. Положите лист салата и горячую отбивную. Накройте второй частью булочки. Подавайте к столу.