Conveniently arrange all the ingredients. Wash and pat the meat dry with a napkin. Wash the mushrooms and clean them. If you use frozen champignons, defrost them in advance to drain the liquid. Peel the onion. Take out the meat hammer.
Удобно разложите все ингредиенты. Помойте и промокните салфеткой мясо. Помойте грибы и почистите их. Если берете мороженые шампиньоны, разморозьте их заранее, чтобы слить жидкость. Очистите лук от кожуры. Достаньте молоточек для отбивания мяса.
Prepare the meat. Cut it into bits. Beat them off with a kitchen hammer. Add salt, pepper and dry garlic to taste.
Подготовьте мясо. Нарежьте его на биточки. Отбейте их при помощи кухонного молоточка. Добавьте соль, перец и сухой чеснок по вкусу.
Prepare the roast. Cut the onion into cubes and sauté in vegetable oil in a frying pan until soft. Chop the mushrooms and add them to the pan. Stir and fry. Add salt and pepper to taste.
Приготовьте зажарку. Нарежьте лук кубиками и пассируйте в растительном масле на сковороде до мягкого состояния. Нарежьте грибы и добавьте их в сковороду. Перемешайте и обжарьте. Добавьте соль и перец по вкусу.
Prepare the chops for baking. Preheat the oven to 180 degrees. Line a baking tray with baking paper. Place the meat on a baking sheet. Place fried onions and mushrooms on top. Sprinkle with a little sour cream. Make an even layer of grated cheese. Drizzle with remaining sour cream. Bake the dish for 20 minutes.
Подготовьте отбивные к запеканию. Разогрейте духовку до 180 градусов. Застелите противень бумагой для выпечки. Выложите мясо на противень. Сверху разложите обжаренный лук с грибами. Немного полейте сметаной. Сделайте из тертого сыра равномерный слой. Полейте остатками сметаны. Запекайте блюдо 20 минут.
Chops with mushrooms go well with mashed potatoes. Boil the potatoes for 15-20 minutes, mash, season with butter. Serve with hot chops.
Отбивные с грибами хорошо сочетаются с картофельным пюре. Отварите картофель 15-20 минут, потолките, заправьте сливочным маслом. Подавайте с горячими отбивными.