Prepare your food. If you are making homemade minced meat, grind the beef through a meat grinder. Wash the vegetables. Set the oven to grill mode.
Подготовьте продукты. Если делаете домашний фарш, прокрутите говядину через мясорубку. Вымойте овощи. Поставьте духовку на режим "гриль".
Fry the cutlets. Salt and pepper the minced meat, form flat cutlets. Heat a frying pan and fry the cutlets for 3-4 minutes on each side.
Пожарьте котлеты. Посолите и поперчите фарш, сформируйте плоские котлеты. Разогрейте сковороду и обжарьте котлеты по 3-4 минуты с каждой стороны.
Make burgers. Cut the burger buns in half and toast in the oven on each side for 2-3 minutes. Fry the bacon on each side for 2 minutes. Slice the tomato and cucumber. Assemble the burger as follows: burger bun bottom, sauce, lettuce, tomato, bacon slice, patty, cucumber, lettuce, burger bun top.
Сделайте бургеры. Разрежьте булочки для бургеров пополам и подсушите в духовке с каждой стороны по 2-3 минуты. Обжарьте бекон с каждой стороны по 2 минуты. Нарежьте помидор и огурец. Соберите бургер следующим образом: низ булочки для бургера, соус, лист салата, помидор, ломтик бекона, котлета, огурец, лист салата, верх булочки для бургера.
Serve burger sauces separately in gravy boats.
Подайте соусы для бургера отдельно в соусницах.