Prepare ingredients for cooking chops. Wash the turkey fillet and pat dry with a paper towel. Take out a grater and a meat mallet.
Подготовьте продукты для приготовления отбивных. Филе индейки помойте и промокните бумажным полотенцем. Достаньте терку и кухонный молоточек для отбивания мяса.
Prepare the chops. Cut the turkey breast into medallions 1-1.5 cm thick. Beat with a kitchen hammer, without breaking the fibers, to a thickness of 0.5 cm. Salt each piece of fillet, add seasoning and pepper.
Приготовьте отбивные. Грудку индейки порежьте на медальоны толщиной 1-1,5 см. Отбейте кухонным молоточком, не разрывая волокна, до толщины 0,5 см. Каждый кусочек филе посолите, добавьте приправу и перец.
Prepare the batter. Grate the hard cheese on a fine grater. Beat eggs into a bowl, add grated cheese, pour in water. Beat the batter well. Place flour on a separate saucer.
Подготовьте кляр. Натрите твердый сыр на мелкой терке. Вбейте в миску яйца, насыпьте тертый сыр, влейте воду. Хорошо взбейте кляр. На отдельное блюдце насыпьте муку.
Start frying the chops. Heat a frying pan, pour in vegetable oil. Dip each chop in flour, place in batter, and immediately place in the frying pan. Fry the chops for 2-3 minutes on each side.
Приступайте к жарке отбивных. Разогрейте сковороду, влейте растительное масло. Каждую отбивную обваляйте в муке, поместите в кляр, сразу же отправьте на сковородку. Обжарьте отбивные по 2-3 минуты с каждой стороны.
Serve hot and golden brown turkey with a side dish of rice and fresh vegetables. Boil rice in salted water, season with butter and spices to taste.
Горячие и румяные отбывные из индейки подавайте с гарниром из риса и свежими овощами. Отварите рис в подсоленной воде, заправьте сливочным маслом и специями по вкусу.