To make burgers with minced meat, grind the chicken fillet through a meat grinder. Rinse the vegetables well.
Чтобы сделать бургеры с фаршем, прокрутите куриное филе через мясорубку. Хорошо промойте овощи.
To make cutlets, add salt, pepper and chicken spices to the minced chicken. Mix all products. Heat a frying pan with vegetable oil. Place the cutlets and fry on each side for 5 minutes.
Для того, чтобы сделать котлеты, добавьте в куриный фарш соль, перец и специи для курицы. Смешайте все продукты. Разогрейте сковороду с растительным маслом. Налепите котлеты и обжарьте с каждой стороны по 5 минут.
Prepare the burger. Cut the tomato and cucumber into slices. Spread the buns with sauce. In the classic version it is ketchup, mayonnaise and mustard. We assemble the burger in the following sequence: bottom bun, lettuce, tomato, chicken cutlet, cucumber, lettuce, top bun.
Приготовьте бургер. Нарежьте помидор и огурец кружочками. Промажьте булочки соусом. В классическом варианте это кетчуп, майонез и горчица. Бургер собираем в следующей последовательности: нижняя булочка, листья салата, помидор, куриная котлета, огурец, листья салата, верхняя булочка.
Burger sauces can be served separately in a gravy boat. Sprinkle grated cheese or spices on top of the burger.
Соусы для бургера можно подать отдельно в соуснице. Посыпьте бургер сверху тертым сыром или присыпьте специями.