Arrange all the products conveniently. Sift the flour through a sieve in advance to saturate it with oxygen and make it more airy. Prepare a meat grinder, bag or cling film. Take out the glass.
Разложите удобно все продукты. Заранее просейте муку через сито, чтобы насытить ее кислородом и сделать более воздушной. Приготовьте мясорубку, пакет или пищевую пленку. Достаньте стакан.
Prepare the dough. Sift flour onto a work surface, add salt and egg. Pour in a glass of cold water, ghee and knead the dough for 3-5 minutes. Later, add another 50 milliliters of hot water until an elastic, homogeneous dough is formed. Cover the dough with a bag or film. Leave for 15 minutes.
Приготовьте тесто. Просейте на рабочую поверхность муку, добавьте соль и яйцо. Влейте стакан холодной воды, топленое масло и замесите тесто 3-5 минут. Позже подлейте еще 50 миллилитров горячей воды, пока не сформируется эластичное однородное тесто. Накройте тесто пакетом или пленкой. Оставьте на 15 минут.
While the dough is resting, prepare the frying. Chop the onion. Fry it in a frying pan in oil over medium heat for 10 minutes until golden brown. Cool.
Пока тесто отдыхает, приготовьте зажарку. Нашинкуйте лук. Поджарьте его на сковороде в масле на среднем огне 10 минут до появления золотистого цвета. Остудите.
Prepare the minced meat. Cut the chicken with the skin into small pieces. Pass it through a meat grinder along with the onion.
Приготовьте фарш. Порежьте курицу вместе с кожей на небольшие куски. Пропустите ее через мясорубку вместе с луком.
Make dumplings. Dust your work surface with flour and roll out half the dough. Using a glass, cut out circles with a diameter of 5-6 mm from the dough. Place the filling in the center of the circle and pinch the edges of the dough well. Bring the sharp edges of the semicircle together and pinch well. Do the same with the other part of the dough.
Слепите пельмени. Посыпьте рабочую поверхность мукой и раскатайте половину теста. Стаканом вырежьте из теста круги диаметром 5-6 мм. В центр круга положите начинку и хорошо зажмите края теста. Соедините острые края полукруга и хорошо защипните. Проделайте то же самое с другой частью теста.
Cook the dumplings. Throw the finished dumplings into salted boiling water. Cook after surfacing for 8-10 minutes.
Сварите пельмени. Бросьте готовые пельмени в подсоленую кипящую воду. Варите после всплытия 8-10 минут.
Serve chicken dumplings with butter and garnish with chopped herbs.
Подавайте куриные пельмени со сливочным маслом, украсьте их порезанной зеленью.