Arrange all the products conveniently. Sift the flour through a sieve in advance to saturate it with oxygen and make it more airy. Prepare a meat grinder, a bag or cling film, a dumpling maker, and a baking dish. Wash vegetables and herbs. Peel the onion..
Разложите удобно все продукты. Заранее просейте муку через сито, чтобы насытить ее кислородом и сделать более воздушной. Приготовьте мясорубку, пакет или пищевую пленку, пельменницу, форму для выпекания. Помойте овощи и зелень. Очистите лук..
Prepare the dough. Add egg, water, milk, salt to a deep bowl and mix. Knead the dough for 4-5 minutes, cover it with a bag or film. Leave for 20 minutes.
Приготовьте тесто. В глубокую миску добавьте яйцо, воду, молоко, соль и перемешайте. Месите тесто 4-5 минут, накройте его пакетом или пленкой. Оставьте на 20 минут.
While the dough is resting, prepare the minced meat. Cut the beef into pieces, grind in a meat grinder and place in a bowl. Finely chop the onion and add to the meat. Add salt, pepper and mix well.
Пока тесто отдыхает, приготовьте фарш. Нарежьте кусочками говядину, измельчите в мясорубке и выложите в миску. Мелко нарежьте лук, добавьте к мясу. Посолите, поперчите и хорошо перемешайте.
Make dumplings. Divide the dough into two equal parts and roll each one 2-3 mm thick, with a diameter the size of the dumpling maker. Place one sheet on the dumpling maker. Place minced meat in the depressions. Cover with a second sheet of dough. Gently roll out with a rolling pin so that the shape separates the dumplings. Turn the pan over so the dumplings fall out. Roll them in flour.
Слепите пельмени. Разделите тесто на две равные части и раскатайте каждую толщиной 2-3 мм, диаметром по размеру пельменницы. Выложите один лист на пельменницу. В углубления положите фарш. Накройте вторым листом теста. Аккуратно раскатайте скалкой, чтобы форма разделила пельмени. Переверните форму, чтобы пельмени выпали из нее. Обваляйте их в муке.
Prepare the dressing. In a deep bowl, mix the egg, sour cream, salt and pepper. Chop the greens and add to the dish. Mix everything well.
Приготовьте заправку. В глубокой миске смешайте яйцо, сметану, соль и перец. Нарежьте зелень, добавьте в блюдо. Все хорошо перемешайте.
Bake the dumplings. Place the dumplings in a baking dish or pot. Fill with egg mixture. Place the pan in an oven preheated to 200 degrees. Bake for 30 minutes.
Запеките пельмени. Выложите пельмени в форму для запекания или горшочек. Залейте яичной смесью. Поставьте форму в разогретую до 200 градусов духовку. Запекайте 30 минут.
Serve the egg dumplings on a platter garnished with any chopped vegetables.
Подавайте пельмени с яйцом на блюде, украшенном любыми нарезанными овощами.