Arrange all products conveniently. Wash the vegetables. Sift the flour through a sieve in advance to saturate it with oxygen and make it more airy. Prepare a deep frying pan.
Расположите удобно все продукты. Помойте овощи. Заранее просейте муку через сито, чтобы насытить ее кислородом и сделать более воздушной. Приготовьте глубокую сковороду.
Prepare the dough. Add water, egg, salt, flour to a deep dish and mix. Knead the dough with your hands for 5-7 minutes.
Приготовьте тесто. Добавьте в глубокое блюдо воду, яйцо, соль, муку и перемешайте. Вымесите тесто руками 5-7 минут.
Make dumplings. Sprinkle the surface of the table with flour and roll out the dough to a thickness of 2-3 mm. Using a glass, cut out circles with a diameter of 4-6 cm. Place the minced meat in the center and press the edges of the dough tightly.
Слепите пельмени. Посыпьте поверхность стола мукой и раскатайте тесто толщиной 2-3 мм. Рюмкой вырежьте кружочки диаметром 4-6 см. Выложите в центр фарш и плотно зажмите края теста.
Fry the dumplings. Heat the butter in a frying pan and place the dumplings in it. Chop the onion, cut the bell pepper into small squares and add to the pan. Add salt and paprika, cover with a lid and simmer over medium heat for 10-15 minutes. At the end of cooking, increase the heat and fry the dumplings until crispy. Sprinkle with grated cheese and cover for another 3-5 minutes to melt the cheese.
Пожарьте пельмени. Разогрейте в сковороде сливочное масло и выложите в нее пельмени. Нашинкуйте лук, порежьте болгарский перец небольшими квадратиками и добавьте в сковороду. Посолите и добавьте паприку, накройте крышкой и тушите на среднем огне 10-15 минут. В конце приготовления увеличьте огонь и поджарьте пельмени до хрустящей корочки. Посыпьте тертым сыром и накройте крышкой еще на 3-5 минут, чтобы сыр расплавился.
To beautifully serve fried dumplings with cheese, place them on a beautiful dish and garnish with finely chopped herbs.
Чтобы красиво подать жареные пельмени с сыром, выложите их на красивое блюдо и украсьте мелко нарезанной зеленью.