Arrange all products conveniently. Sift the flour through a sieve in advance to saturate it with oxygen and make it more airy. Line a baking tray with baking paper. Prepare a mixer or whisk and a piping bag with a star tip. Separate the whites from the yolks. Do this as carefully as possible, otherwise the foam will be more difficult to whip up.
Расположите удобно все продукты. Заранее просейте муку через сито, чтобы насытить ее кислородом и сделать более воздушной. Застелите противень бумагой для выпечки. Подготовьте миксер или венчик, кондитерский мешок со звезчатой насадкой. Отделите белки от желтков. Сделайте это максимально аккуратно, иначе пена будет взбиваться труднее.
Start preparing the dough. Gradually add sugar to the whites and beat the mixture for 5-7 minutes. Gradually increase the speed of the mixer.
Приступайте к приготовлению теста. В белки постепенно засыпайте сахар и взбивайте смесь в течение 5-7 минут. Постепенно увеличивайте обороты на миксере.
Add almond flour and stir with a spoon until smooth, 2-3 minutes.
Добавьте миндальную муку и перемешайте ложкой до однородной массы в течение 2-3 минут.
Place the dough into a pastry cutter and press it onto a baking sheet lined with baking paper. If you don't have a nozzle, you can use a spoon.
Переложите в кондитерскую насадку тесто и выдавливайте его на противень, застеленный бумагой для выпечки. Если нет насадки, можно воспользоваться ложкой.
Preheat the oven to 150 degrees, place the cookies there and bake for 40 minutes. If the cookies are browned, they are ready. Another sign that the cookies have reached the desired condition is that they easily separate from the parchment.
Разогрейте духовку до 150 градусов, поместите туда печенье и выпекайте 40 минут. Если печенье подрумянилось, значит оно готово. Еще один признак того, что печенье дошло до нужной кондиции — оно легко отделяется от пергамента.
You can decorate homemade cookies with an almond or an orange slice. Place them on top of each cookie before placing the pan in the oven. Serve on a beautiful platter.
Вы можете украсить домашнее печенье орешком миндаля или долькой апельсина. Выложите их на каждое печенье, перед тем, как поставить противень в духовку. Подавайте на красивом блюде.