Conveniently arrange all products. Prepare a mixer or whisk and a pastry bag with a nozzle and a sieve. Line a baking tray with baking paper. Melt the butter in advance on the stove over low heat for 3-5 minutes or in the microwave on the lowest setting. Rinse the raisins under running water, then place them in a deep plate and pour boiling water over them. Let the raisins swell for 15 minutes. Then drain the water and rinse again.
Удобно расположите все продукты. Подготовьте миксер или венчик и кондитерский мешок с насадкой, сито. Застелите противень бумагой для выпекания. Заранее растопите масло на плите на медленном огне в течение 3-5 минут или в микроволновке на самом слабом режиме. Промойте изюм под проточной водой, затем положите его в глубокую тарелку и залейте кипятком. Дайте изюму разбухнуть в течение 15 минут. Затем слейте воду и еще раз промойте.
Take a deep plate, add oatmeal and fill it with water so that the cereal is completely hidden under it. Leave for 10-15 minutes.
Возьмите глубокую тарелку, засыпьте овсяную крупу и залейте водой так, чтобы крупа была полностью скрыта под ней. Оставьте на 10-15 минут.
Drain the oatmeal and add the pre-washed raisins, salt and sugar.
Слейте воду с овсянки и добавьте заранее промытый изюм, соль и сахар.
Beat the egg with a whisk or mixer for 2-5 minutes and add to the oatmeal. Pour in the melted butter. Stir the resulting mixture.
Взбейте яйцо венчиком или миксером в течение 2-5 минут и добавьте к овсянке. Туда же влейте растопленное масло. Полученную смесь перемешайте.
Spoon the dough onto the baking sheet.
Выложите на противень тесто ложкой.
Place the cookies in an oven preheated to 180 degrees for 25-30 minutes.
В заранее разогретую до 180 градусов духовку поставьте печенье на 25-30 минут.
Take out your homemade cookies and let them cool and harden. Bon appetit!
Достаньте ваше домашнее печенье и дайте ему остыть и затвердеть. Приятного аппетита!
Sprinkle the finished cookies with cinnamon for flavor.
Присыпьте готовое печенье корицей для аромата.