Prepare the food and arrange it conveniently. Sift the flour. Preheat the oven to 180 degrees.
Подготовьте продукты, удобно их разложите. Просейте муку. Разогрейте духовку до 180 градусов.
Start making the dough in advance. Dilute citric acid in a glass of water, stir and place in the freezer for a couple of minutes. Sift 2 cups flour with salt. Pour cold water with citric acid into the flour and mix. Knead the dough and form it into a ball. Place the dough in the refrigerator for 30 minutes, covered with cling film.
Начните делать тесто заранее. В стакане воды разведите лимонную кислоту, перемешайте и поставьте в морозилку на пару минут. Просейте 2 стакана муки с солью. Влейте к муке холодную воду с лимонной кислотой, перемешайте. Замесите тесто, сформируйте из него шар. Уберите тесто в холодильник на 30 минут, накрыв пищевой пленкой.
While the dough is cooling, mix the remaining flour with sunflower oil. Place the mixture in the refrigerator for 20 minutes. Roll out the dough from the refrigerator into a layer 2 mm thick. Grease the dough with vegetable oil and flour. Roll the dough into a log and place it in the refrigerator. After 25 minutes, roll out the roll with a rolling pin 2 times lengthwise and crosswise. Roll the dough back into a log. Roll out into a thin rectangular layer and fold it 4 times. Wrap the dough in film and put it in the refrigerator for 12 hours.
Пока тесто охлаждается, смешайте остатки муки с подсолнечным маслом. Поставьте смесь в холодильник на 20 минут. Тесто из холодильника раскатайте в пласт толщиной 2 мм. Смажьте тесто растительным маслом с мукой. Сверните тесто в рулет и положите в холодильник. Через 25 минут раскатайте рулет скалкой 2 раза вдоль и поперек. Снова сверните тесто в рулет. Раскатайте в тонкий прямоугольный пласт и сверните его в 4 раза. Заверните тесто в пленку и положите в холодильник на12 часов.
Prepare the cookies. Place the dough on the table and roll it into a rectangular layer 3 mm thick. Sprinkle the dough evenly with sugar, then cinnamon. Roll the dough into a roll. Cut into portions. Place the cookies on a baking sheet and place in the oven for 20 minutes.
Приготовьте печенье. Выложите на стол тесто и раскатайте в прямоугольный пласт толщиной 3 мм. Равномерно посыпьте тесто сахаром, затем корицей. Скрутите тесто в рулет. Нарежьте порционными шайбами. Выложите печенье на противень и отправьте в духовку на 20 минут.
Decorate the finished cookies with powdered sugar.
Украсьте готовое печенье сахарной пудрой.