Prepare foods so they are at room temperature when cooking. Thaw the butter in advance and remove the egg from the refrigerator. Conveniently arrange all the products. Preheat the oven to 180 degrees.
Подготовьте продукты, чтобы они были комнатной температуры к моменту готовки. Заранее разморозьте масло, достаньте из холодильника яйцо. Удобно разложите все продукты. Разогрейте духовку до 180 градусов.
Replace the dough. Combine flour, cocoa and baking powder. In a separate bowl, beat half the softened butter and sugar with a mixer. Melt the remaining butter in a water bath, add to the sugar mixture along with the egg and beat again. Mix the butter mixture with the flour mixture. Knead until smooth.
Заместите тесто. Соедините муку, какао и разрыхлитель. В отдельной миске миксером взбейте половину размягчённого масла с сахаром. Оставшееся масло растопите на водяной бане, добавьте в сахарную смесь вместе с яйцом и взбейте ещё раз. Смешайте масляную массу с мучной. Замесите до однородности.
Bake cookies. Form the dough into cookies and place on a parchment-lined baking sheet. Place in the oven for 17–18 minutes. Place the finished cookies on a plate. Bon appetit!
Испеките печенье. Сформируйте из теста печенье и выложите на застеленный пергаментом противень. Поставьте в духовку на 17–18 минут. Готовое печенье выложите на тарелку. Приятного аппетита!
Chocolate cookies will look more aesthetically pleasing if you sprinkle chocolate chips on top.
Шоколадное печенье будет выглядеть эстетичнее, если посыпать его сверху шоколадной крошкой.