Prepare your food. Peel the banana. Preheat the oven to 180 degrees. To make the cookies sweeter, use a ripe or overripe banana. If you want less sweetness, on the contrary, take a greener banana.
Подготовьте продукты. Очистите банан. Разогрейте духовку до 180 градусов. Чтобы печенье получилось слаще, возьмите спелый или переспелый банан. Если же хотите меньше сладости, наоборот, возьмите банан позеленее.
Make the dough. Mash the banana with a fork. Add cottage cheese and condensed milk and stir. Add flour and continue stirring. The mass should be the same as for cheesecakes - it should be easy to mold.
Сделайте тесто. Банан разомните вилкой в пюре. Добавьте творог и сгущенку и перемешайте. Подсыпьте муку и продолжайте перемешивать. Масса должна получиться такой же, как для сырников — она должна легко лепиться.
Bake cookies. Line a baking sheet with parchment. Form into balls and then into cookies. It should not be very thick, about 0.5-1 cm. Bake for about 5-10 minutes, until golden brown. Remove from the baking sheet and serve. Bon appetit!
Испеките печенье. Застелите противень пергаментом. Сформируйте шарики, а затем печенье из них. Оно должно получиться не очень толстым, примерно 0.5-1 см. Выпекайте примерно 5-10 минут, до румяной корочки. Снимите с противня и подавайте к столу. Приятного аппетита!
Serve the cookies on a plate. To make it even tastier, pour condensed milk on top and garnish with spicy cinnamon.
Подайте печенье на тарелке. Для того, чтобы оно было еще вкуснее, полейте сверху сгущенным молоком и украсьте пряной корицей.