Prepare your food. Take the butter out in advance so that it softens and comes to room temperature.
Подготовьте продукты. Достаньте масло заранее, чтобы оно размягчилось и стало комнатной температуры.
Start by crushing the cookies. This can be done in various ways, from a blender and a meat grinder to a rolling pin. To prevent cookies from scattering around the kitchen when crushing with a rolling pin, initially place them in a bag.
Для начала измельчить печенье. Сделать это можно различными способами, начиная от блендера и мясорубки и заканчивая скалкой. Чтобы при измельчении скалкой печенье не разлеталось по кухне, изначально положите его в пакет.
Prepare the cream. In a separate bowl, combine butter and condensed milk. This can be done with a simple fork, since only the fact of the cream is important, and not its properties.
Приготовьте крем. В отдельной миске смешайте сливочное масло и сгущенное молоко. Это можно сделать простой вилкой, так как важен лишь факт крема, а не его свойства.
Now mix the cookies with the resulting cream and, using the same fork, knead the dough until smooth. When the dough becomes thick, you can start making cakes.
Теперь смешайте печенье с получившимся кремом и той же самой вилкой замесите тесто до однородности. Когда тесто станет густым, можно начинать лепить пирожные.
Place cocoa powder on a separate plate. When forming the dough into oblong shapes, roll them in cocoa powder. So that the entire surface of the “potato” is covered with it. Next, place everything on parchment paper.
На отдельную тарелку высыпьте какао-порошок. Формируя из теста пирожные продолговатой формы, обваляйте их в какао-порошке. Так, чтобы вся поверхность "картошки" была им покрыта. Дальше выложите всё на пергаментную бумагу.
Place the resulting cakes in the refrigerator for at least an hour to allow the butter to harden.
Получившиеся пирожные спрячьте в холодильник минимум на час, чтобы дать маслу застыть.
Before serving the cake, decorate it with various sprinkles, cream, and nuts. Literally anything you want.
Перед подачей пирожного на стол, украсьте его различными присыпками, кремом, орешками. Буквально всем, чем захочется.