Squeeze the juice out of the lemon. Wash the grapefruit and cucumber and dry with a paper towel. Peel the onion.
Из лимона выжмите сок. Грейпфрут и огурец помойте и просушите бумажным полотенцем. Лук очистите.
Cut the onion into thin half rings, chop the olives in half, cut the cucumbers into thin strips.
Лук нарежьте тонкими полукольцами, маслины порубите пополам, огурцы нарежьте тонкой соломкой.
Scoop out the pulp from the grapefruit using a spoon.
Из грейпфрута выньте мякоть с помощью ложки.
Prepare the dressing: Combine lemon juice, salt and red pepper in a bowl.
Приготовьте заправку: в миске смешайте лимонный сок, соль и красный перец.
In another bowl, mix onions, cucumbers, olives, grapefruit pulp. Add dressing and stir. The salad is ready.
В другой миске смешайте лук, огурцы, маслины, мякоть грейпфрута. Добавьте заправку и перемешайте. Салат готов.
Serve the salad in the grapefruit bowl left over from cutting up the citrus fruit. Garnish with whole olives.
Подайте салат в чаше из грейпфрута, оставшейся после разделки цитрусового. Украсьте цельными маслинами.