Trim the meat from films and excess fat. Wash and peel the vegetables. Heat the water and preheat the oven to 180°C.
Зачистите мясо от пленок и лишнего жира. Вымойте и очистите овощи. Подогрейте воду и разогрейте духовку до 180°C.
Rinse the dried mushrooms, cover with water and leave for 30 minutes. Then remove the mushrooms and chop them finely. Save the water they were soaked in.
Промойте сушеные грибы, залейте водой и оставьте на 30 минут. Затем достаньте грибы и мелко нарежьте их. Сохраните воду, в которой они отмокали.
Cut the meat into small pieces, the onion into large cubes.
Нарежьте мясо небольшими кусочками, лук — крупными кубиками.
Combine onions and mushrooms, add salt, pepper and mix.
Соедините лук и грибы, посолите, поперчите и перемешайте.
Cut the potatoes into slices or cubes, place in a bowl, add salt, mix with sour cream and tomato paste. Add mushrooms with onions, oil, mushroom water and stir. Place in pots and bake at 180°C for about 1 hour.
Картофель нарежьте ломтиками или кубиками, выложите в миску, посолите, смешайте со сметаной и томатной пастой. Добавьте грибы с луком, масло, воду из-под грибов и перемешайте. Разложите по горшочкам и запекайте при 180°C около 1 часа.
Serve the pot roast hot.
Подавайте жаркое в горшочках горячим.