Rinse the fish heads and remove the gills. Wash and peel the vegetables.
Промойте рыбьи головы и удалите жабры. Вымойте и очистите овощи.
Cook the fish heads over low heat for 1-1.5 hours.
Варите рыбьи головы на медленном огне в течение 1-1,5 часов.
Dice the onion, potatoes and carrots.
Нарежьте кубиками лук, картофель и морковь.
Strain the finished broth, separate the meat from the heads and place in a separate plate. Add potatoes, onions and carrots to the broth. Cook until the potatoes are done (20-25 minutes). Add bay leaf, paprika, salt, pepper to the ear and cook for another 5-7 minutes.
Процедите готовый бульон, отделите от голов мясо и выложите в отдельную тарелку. Добавьте к бульону картофель, лук и морковь. Варите до готовности картофеля (20-25 минут). Добавьте в уху лавровый лист, паприку, соль, перец и варите еще 5-7 минут.
Add chopped herbs and meat to the soup and serve.
Добавьте в уху измельченную зелень, мясо и подавайте.