Place all the ingredients on the table, place the frying pan on the stove to heat with a small amount of vegetable oil. Rinse the mushrooms under running cold water, peel the onions and garlic.
Выложите все ингредиенты на стол, поставьте сковороду на плиту разогреваться с небольшим количеством растительного масла. Промойте грибы под проточной холодной водой, почистите лук и чеснок.
Cut the peeled onion into half rings, the garlic into small cubes, and the champignons into thin slices.
Очищенный лук нарежьте полукольцами, чеснок мелкими кубиками, а шампиньоны тонкими слайсами.
Place chopped onion in a heated frying pan and fry until tender. The onion should be soft and not crunchy. Transfer the fried onions to a clean container.
На разогретую сковороду выложите нарезанный лук, обжаривайте до готовности. Лук должен быть мягким и не должен хрустеть. Переложите обжаренный лук в чистую тару.
Place chopped mushrooms and garlic in a frying pan, add salt and pepper to taste. Fry the mushrooms until done. They should be soft and approximately half their volume. Transfer the prepared champignons to a clean container.
На сковороду выложите нарезанные грибы и чеснок, добавьте соль и перец по вкусу. Обжаривайте грибы до готовности. Они должны быть мягкими и стать примерно в два раза меньше в объеме. Переложите готовые шампиньоны в чистую тару.
Lay out a sheet of pita bread and spread with an even layer of cream cheese.
Разложите лист лаваша, смажьте равномерным слоем сливочного сыра.
Distribute the fried mushrooms evenly over the cheese-smeared pita bread.
Равномерно распределите по смазанному сыром лавашу обжаренные грибы.
Place fried onions on mushrooms
На грибы выложите обжаренный лук
Wrap the pita bread into a roll.
Заверните лаваш в рулет.
Cut the roll and place it on a plate.
Нарежьте рулет и уложите в тарелку.
Before serving, you can come up with a beautiful composition, for example, lay out the cut pieces of the roll in the shape of a flower, using lettuce leaves as a lining for the appetizer. Use greens to add color to your dish.
Перед подачей можете придумать красивую композицию, например, выложить нарезанные кусочки рулета в форме цветка, используя при этом листья салата в качестве подкладки под закуску. Используйте зелень, чтобы придать яркости вашему блюду.