Cut the cheese into cubes or bricks. If you bought the whole sausage, thinly slice it too.
Нарежьте сыр кубиками или кирпичиками. Если вы купили колбасу целиком – тонко порежьте ломтиками и ее.
Take a skewer or toothpick and stick a slice of sausage on it - you should get a sail.
Возьмите шпажку или зубочистку и наколите на нее ломтик колбасы – должен получиться парус.
Pierce the cherry tomato all the way through and move it close to the sausage slice (but do not squeeze the “sail”).
Проткните помидорку черри насквозь и подвиньте ее вплотную к ломтику колбасы (но не сжимайте “парус”).
Stick the tip of the skewer into the cheese. If done correctly, the cheese base will give the canapes stability. Repeat with the remaining ingredients and place the finished canapés on a flat plate or dish.
Вонзите кончик шпажки в сыр. Если все сделано правильно, сырная основа придаст канапе устойчивость. Повторите то же самое с оставшимися продуктами и поставьте готовые канапе на плоскую тарелку или блюдо.
Take non-standard sticks for canapes - in the form of a real sword or with unusual tips.
Возьмите нестандартные палочки для канапе – в виде настоящей шпаги или с необычными наконечниками.