Place the pan on the stove to preheat it. Place all the necessary products on the work surface, rinse the chicken with cold running water.
Поставьте сковороду на плиту, чтобы заранее прогреть ее. Выложите на рабочей поверхности все необходимые продукты, промойте курицу холодной проточной водой.
Cut the chicken into cubes approximately 2x2 cm in size
Нарежьте курицу кубиками размером, примерно, 2х2 см
Place the chicken in a preheated frying pan, add salt, seasonings and fry until fully cooked. Transfer the finished chicken to an empty, clean container.
На разогретую сковороду выложите курицу, добавьте соль, приправы и жарьте до полной готовности. Переложите готовую курицу в свободную чистую тару.
Unwrap the pita bread and spread it with an even layer of cream cheese.
Разверните лаваш, смажьте его равномерным слоем сливочного сыра.
Place fried chicken on the pita bread, as well as chopped greens and Korean carrots.
Выложите на лаваш жареную курицу, а также нашинкованную зелень с морковью по-корейски.
Wrap the pita bread into a roll. Slice it before serving.
Заверните лаваш в рулет. Перед подачей нарежьте его.
When carefully rolled up, the cut roll will look beautiful; if you want to make an extra impression, you can use lettuce leaves as a base and sprigs of herbs or coarsely chopped fresh vegetables as decoration.
При аккуратном свертывании рулет в разрезе будет выглядеть красиво, если вы хотите произвести дополнительное впечатление, то можете использовать листья салата в качестве подложки и веточки зелени или крупно нарезанные свежие овощи в качестве украшения.