Prepare everything for work: wash the vegetables, rinse the meat, boil and peel the quail eggs.
Подготовьте все к работе: вымойте овощи, промойте мясо, сварите и очистите перепелиные яйца.
Cut the products: quail eggs into cubes, and fresh tomatoes into halves.
Нарежьте продукты: перепелиные яйца кубиками, а свежие помидоры половинками.
Cucumbers for salad require thin cutting in the form of half rings.
Огурцы для салата требуют тонкой нарезки в форме полуколец.
Cut the fillet into medium-sized cubes.
Нарежьте кубиками среднего размера филе.
Fry the fillet pieces on one side in a frying pan in vegetable oil for 10-15 minutes.
В течение 10-15 минут обжарьте в сковородке на растительном масле кусочки филе с одной стороны.
Carefully monitoring the frying process, fry the meat on the other side for 10-15 minutes.
Внимательно следя за процессом жарки, 10-15 минут обжаривайте мясо с другой стороны.
Prepare a salad bowl.
Приготовьте салатницу.
Place the fried turkey fillet in a neat layer in a salad bowl.
Аккуратным слоем сложите в салатницу обжаренное филе индейки.
Add chopped cucumbers to the fillet pieces in the salad bowl.
В салатницу к кусочкам филе добавьте нарезанные огурцы.
Add halved tomatoes to the turkey and cucumbers.
К индейке и огурцам добавьте нарезанные половинками помидоры.
Add boiled and chopped quail eggs.
Добавьте отваренные и измельченные перепелиные яйца.
Season the ingredients with olive oil.
Заправьте ингредиенты оливковым маслом.
Mix all ingredients. Add salt and black pepper to taste. Turkey salad with olive oil is ready!
Перемешайте все ингредиенты. Добавьте соль и черный перец по вкусу. Салат из индейки с оливковым маслом готов!
The salad is universal in its use: it is both a separate dish and a decoration for the holiday table, especially if you decorate it with fresh vegetables and place it on portioned plates.
Салат универсален в своем использовании: это и отдельное блюдо, и украшение праздничного стола, особенно если вы украсите его свежими овощами и разложите на порционные тарелки.