Prepare all ingredients. Rinse the meat. Wash the vegetables. Peel the onion and garlic.
Подготовьте все ингредиенты. Промойте мясо. Помойте овощи. Очистите лук и чеснок.
Cut the eggplant into rings.
Нарежьте баклажан кольцами.
Grate the cheese on a coarse grater.
Натрите сыр на крупной терке.
Cut the tomato into rings.
Нарежьте помидор кольцами.
Finely chop the garlic and cut the onion into rings.
Мелко порубите чеснок и нарежьте лук кольцами.
Cut the meat into thin pieces and beat it on both sides.
Нарежьте мясо тонкими кусочками и отбейте его с двух сторон.
Place the meat on a baking dish.
Выложите мясо на форму для запекания.
Salt the meat. Add paprika and black pepper.
Посолите мясо. Добавьте паприку и черный перец.
Place the eggplant on the spiced meat.
Выложите баклажан на мясо со специями.
Place onion on eggplant.
На баклажан выложите лук.
Place the tomato on the onion.
На лук выложите помидор.
Sprinkle the tomato with paprika.
Посыпьте помидор паприкой.
Place grated cheese on top.
Выложите сверху тертый сыр.
Place the pan in an oven preheated to 200 degrees and bake for 40 minutes.
Поставьте форму в разогретую до 200 градусов духовку и выпекайте в течении 40 минут.
Place the finished dish in portions on a beautiful plate. Sprinkle with thyme. And the combination of this dish with tomato paste or ketchup is simply delicious! Decorate the table with fresh, colorful vegetables, such as tomatoes.
Готовое блюдо выложите порционно на красивую тарелку. Посыпьте тимьяном. А сочетание данного блюда с томатной пастой или кетчупом просто восхитительно! Стол украсьте свежими яркими овощами, например, помидорами.